June 5, 2018

Duta Malaysia pertama untuk jenama produk penjagaan kulit Korea!

Liputan Media Duta Guerisson! Duta Malaysia pertama untuk jenama produk penjagaan kulit Korea!

<ENGLISH>    <华语>

Selepas liputan media Guerisson – Pertemuan dengan Lee KwangSoo di Malaysia pada bulan April 2017, anjuran YIT (pengedar tunggal Malaysia) dan Claires Korea (pemilik jenama), rakan kongsi korporat SaSa Malaysia. Pada tahun ini, YIT dan Claires Korea telah melantik pelakon tempatan, Cik Ruhainies sebagai duta baru Guerisson.

DHY_8085

Pelakon Nur Ruhainies Farehah Binti Zainul Ilyas atau lebih dikenali sebagai Ruhainies (dilahirkan pada 27 Julai, 1992). Filem pertama beliau adalah “Hello, Mr. Perfect!”, di mana beliau menyandang kedua-dua watak Alya Adriana dan Nurul Ain.

Picture1

Guerisson, Pencipta Kulit Tanpa Cela!

Membelai kulit anda; menikmati kehalusan kulit seperti warga Korea.

Pelantikan duta Malaysia merupakan pencapaian industri kecantikan Korea. Objektif YIT dan Claires Korea melantik Cik Ruhainies sebagai duta Guerisson selepas Lee Kwangsoo bertujuan menyebarkan mesej bahawa warga Malaysia juga boleh memiliki kulit yang cantik seperti warga Korea, dan kepentingan penjagaan kulit yang baik. Kini, solekan sederhana Korea adalah trend yang popular, tetapi sesetengah rakyat Malaysia tidak berani mencuba solekan sederhana ini disebabkan keadaan kulit mereka. Guerisson adalah pilihan produk yang terbaik untuk membantu memperbaiki keadaan kulit anda. Walau bagaimanapun, cara penggunaan produk yang betul juga amat penting, kerana ia akan mempengaruhi keberkesanan produk itu.

Press Release

Pada 6 Jun 2018, dari pukul 2 hingga 4 petang, bertempat di SaSa, IOI City Mall, izinkanlah pemilik jenama Guerisson berkongsi cerita berkenaan duta baru Guerisson. Selain itu, Cik Ruhainies akan mendemonstrasikan cara pengunaan produk penjagaan kulit Guerisson yang betul, serta memperkenalkan produk Guerisson terkini, iaitu Guerisson Horse Oil Cream Trio.

Picture2

Tarikh: 6 Jun 2018

Masa: 2pm till 4 pm

Lokasi: SaSa, IOI City Mall, Lot G67, Tingkat Bawah